Jocs infantils i música, per als primers dies de festes a Burjassot

21 juliol 2016|Burjassot

Submergit ja en les activitats de les seues festes patronals, Burjassot viurà els primers dies del mes d’agost, de l’1 al 3, en els quals la música i els actes pensats per als menuts de la casa tindran protagonisme total. Totes les activitats tindran lloc els tres dies en la plaça de l’Ajuntament.

Comptant amb el patrocini de la Clavaria de Sant Roc 2016, el dilluns 1 d’agost a les 18 hores serà la vesprada dels jocs infantils i dels pinta cares per a, a les 23 hores, donar pas al concurs de karaoke, “Canta tu!” en el qual es podrà participar prèvia inscripció. El concurs comptarà amb 30 participants i deu d’ells passaran a la gran final.

El dimarts 2 d’agost la gimcana infantil farà que totes i tots els participants gaudisquen d’una vesprada d’allò més divertida amb activitats pensades per a totes les edats. La gimcana, que serà a les 18 hores, donarà pas novament a les 23 hores al concurs de karaoke que, celebrarà la seua final: el guanyador tindrà com a premi un sopar per a dues persones en el Restaurant Manolo y Ramón, el segon guanyarà un sopar, però, en aquesta ocasió, en el Restaurant Quitin i el tercer classificat tindrà un trofeu.

El dia 3 d’agost a les 23 hores en la plaça de l’Ajuntament tornarà la millor música amb una gran dicomòbil. 

En aquest dia tampoc faltaran les activitats infantils, en aquest cas, amb una pequedisco a les 18 hores en la plaça de l’Ajuntament.

No hi ha excusa ni per a majors ni per a xicotets de gaudir d’aquests primers dies de festes en honor a Sant Roc, Patró de Burjassot, amb activitats per a tots i amb la música com a protagonista.