Josep Lacreu porta a Burjassot el seu llibre “Pren la paraula”

3 novembre 2017|Burjassot

Des de 08/11/2017 fins a 08/11/2017

Volver a página de inicio

De la mà de l’Oficina de Promoció del Valenciana de Burjassot, AVIVA, dirigida per la regidora Maria Viu, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot acollirà la presentació del llibre de Josep Lacreu, “Pren la Paraula”. Serà el pròxim 8 de novembre a les 19 hores.

Pren la paraula és un llibre en el qual Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüístic Tècnics de la Acadèmia Valenciana de la Llengua, ha realitzat una recopilació dels textos escrits des de juny de 2016 fins al mes de març d’enguany en el seu blog del mateix nom. Es tracta d’una sèrie de reflexions sobre la llengua, normativa i sociolingüística.

Des d’AVIVA proposen una presentació didàctica i alhora pràctica i dinàmica pel que la mateixa es presenta en forma de conferència per a poder departir sobre els processos de canvi i innovacions lingüístiques.

De fet, tal com el propi autor ha assenyalat, la motivació per a escriure els articles “és divulgar qüestions lingüístiques poc conegudes”, tant en l’ús d’algunes paraules com de fonètica, entre altres aspectes.

L’entrada a la conferencia-presentació és lliure i gratuïta i des d’AVIVA s’anima a la ciutadania al fet que acudisca al Saló de Plens, ja que es tracta d’una ocasió única de gaudir d’una gran presentació en la qual la protagonista indiscutible és la llengua valenciana.