Joves francesos d’intercanvi amb l’IES Comarcal visiten l’Ajuntament de Burjassot

7 març 2017|Burjassot

Van arribar ahir procedents de França i passaran una setmana coneixent Burjassot, la ciutat de València i diferents localitats de la província. Es tracta d’un grup de 35 alumnes del Collège Paul Eduard que estan d’intercanvi d’idiomes amb el col·legi IES Comarcal, situat a Burjassot. Aquests 35 alumnes, que han viatjat a Espanya acompanyats dels seus professors Bertrand Caran, Lydie Conan, Laetitia Morales i Vincent Moley, tenen entre 14 i 15 anys i, durant aquests dies, aprofitaran per a practicar l’idioma espanyol amb els seus companys del Comarcal, de la mateixa manera que els alumnes de l’institut que engloba ciutats com Burjassot, Godella, Rocafort i Massarrojos, dirigit per la professora Concha Marí, aprofitaran per a millorar el seu nivell de francès oral mentre que tinguen per ací als seus amics bretons.

Entre les activitats que, durant aquests dies, realitzaran aquests joves procedents de la localitat de Montereau-Fault-Yonne, situada a uns 100 km de París, hui (6-03-2017) han visitat l’Ajuntament de Burjassot, on han sigut rebuts per l’alcalde, Rafa García, i per la regidora de Cultura, Estefanía Ballesteros, que, a més, és antiga alumna de l’IES Comarcal.

Els últims dies d’abril, aquest enriquidor intercanvi es realitzarà al contrari. És a dir, 35 alumnes que cursen l’assignatura de francès en l’IES Comarcal, de 3r i 4t de l’ESO i 1r de Batxillerat, viuran aquesta mateixa experiència, però en el municipi francés de Montereau-Fault-Yonne.