‘Jurassic World: Dominion’, pròxima estrena al cinema Tívoli

7 juny 2022|Burjassot

Des de 10/06/2022 fins a 12/06/2022

Jurassic World Dominion

El cinema Tívoli de Burjassot s’endinsa el mes de juny i, arribant quasi al seu equador, ofereix als espectadors i espectadores la possibilitat de gaudir d’una esperadíssima estrena. Així, el pròxim cap de setmana, del 10 al 12 de juny, arriba a la pantalla del Tívoli Jurassic World: Dominion, el tercer lliurament de la saga que porta de tornada a l’aventura a Sam Neill, Julia Dern i Jeff Goldblum, protagonistes de la ja mítica Parc Juràsic.

L’esperat film dirigit per Colin Trevorrow i protagonitzat per Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, amb el qual torna el reeixit món dels dinosaures a la pantalla gran es projectarà al cinema Tívoli, fins a sis sessions, en els següents horaris: divendres 10 i el dissabte 11, a les 19.30 h i a les 22.30 h i el diumenge 12 de juny, a les 16.30 h i a les 19.30 h.

En la trama, quatre anys després de la destrucció d’Illa Nublar, els dinosaures ara viuen i cacen al costat dels humans a tot el món. Aquest fràgil equilibri remodelarà el futur i determinarà, d’una vegada per sempre, si els éssers humans continuaran sent els depredadors màxims en un planeta que ara comparteixen amb les criatures més temibles de la història.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de les passades de les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció.