JUSTIPROP, el servei d’orientació jurídica a la ciutadania, comença a funcionar a Burjassot

21 setembre 2021|Burjassot

Justiprop 1

En col·laboració amb la conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, l’Ajuntament de Burjassot ha posat a la disposició de la ciutadania, des de hui mateix 21 de setembre, una oficina JUSTRIPROP, un servei d’orientació, assessorament i informació jurídica finançat per la Generalitat Valenciana i prestat per professionals de l’advocacia.

Aquest nou servei, al qual s’ha adherit el Consistori, des de l’àrea de Governació, dirigida per Juan Gabriel Sánchez es presta en les dependències del Jutjat de pau del municipi, en la c/ Colón, 40, i atendrà els dimarts al matí amb cita prèvia, una cita que es pot sol·licitar en aquest ENLLAÇ. L’objectiu és ajudar i assessorar en tot el possible a la ciutadania que es puga veure immersa en un procediment judicial o que, necessite simplement resoldre dubtes de caràcter jurídic.

Així, des de JUSTIPROP, s’informarà la ciutadania, entre altres assumptes, sobre els serveis que presta des de de la Generalitat i altres administracions i organisme públics en matèria d’accés a la justícia, mediació, assistència a les víctimes del delicte i protecció de drets; sobre recursos públics o privats que sol·licitar per a la protecció i defensa de drets i interessos legítims; es donarà assessorament i orientació jurídica prèvia al procés judicial i també s’informarà sobre tràmits administratius davant els registres civil, mercantil i de la propietat. D’igual manera, des de JUSTIPROP es donarà suport a la ciutadania per a realitzar consultes electròniques de tràmits judicials o administratius.

Tota la informació sobre JUSTIPROP pot consultar-se ACÍ.