Kanguros_LV Burjassot ajuda als xiquets de Burjassot en la seua tornada a l’escola

13 setembre 2017|Burjassot

Campaña Kanguros Material escolar

L’entitat social burjassotera Kanguros_LV ha iniciat aquest mes de setembre una nova acció solidària encaminada, en aquesta ocasió, a ajudar als xiquets que en aquest mes de setembre comencen el seu curs escolar i les famílies dels quals tenen difícil poder adquirir el material escolar que necessiten.

En aquesta ocasió, Kanguros està ajudant als xiquets en la seua tornada a l’escola amb material escolar que està adquirint l’entitat després de parlar amb les pròpies famílies que cada mes acudeixen al Banc d’Aliments. Les famílies han indicat quin material els fa falta a cadascun dels xiquets que les componen i Kanguros està adquirint i lliurant el material a les mateixes.

Aquesta campanya, que es desenvoluparà fins al 25 de setembre, s’està duent a terme també gràcies a l’Ajuda Social de Bankia de la qual és beneficiària l’entitat burjassotera dins del projecte #RedSocialBankia. Kanguros ha rebut la primera part de la citada ajuda i, amb ella, han començat la compra i el repartiment dels materials.

La convocatòria d’Acció Social de Bankia recolza iniciatives socials que milloren la vida de les persones més vulnerables, cobrint les seues necessitats bàsiques i garantint els seus drets, perquè puguen participar en la societat amb plena igualtat de condicions i aportar tot el seu valor.