Kanguros_lv llança en abril una campanya de recollida de material higiènic

10 abril 2018|Burjassot

higiene personal

Continuant amb la seua gran labor d’ajuda a les famílies de Burjassot que més ho necessiten, l’entitat social Kanguros_lv ha llançat en aquest mes d’abril una nova campanya solidària amb l’objectiu d’arreplegar productes per al banc d’aliments. Productes que, en aquesta ocasió, seran d’higiene personal i de la llar.

Així, des de Kanguros sol·liciten l’ajuda de la ciutadania en la I Campanya de recollida de productes higiènics que es va a desenvolupar al llarg de tot el mes d’abril i en la qual es compta també amb la col·laboració de la #RedsolidariaBankia que els ha aportat una important ajuda econòmica perquè Kanguros_lv puga comprar aquest tipus de productes.

Tal com han informat des de Kanguros, es poden fer arribar els productes a la seu de l’entitat, en el carrer Rocafort, els dilluns de 19 a 21 hores. A més, també farà una recollida especial de productes d’higiene per a bebès i, en aquest cas, la recollida començarà el 16 d’abril i s’estendrà fins al 25 de maig.

Des de Kanguros, una vegada més, es fa una crida a la societat burjassotera perquè col·labore amb aquesta nova campanya, l’objectiu de la qual és ajudar a les famílies del municipi que estan passant actualment per una situació de necessitat.