Kanguros_lv organitza el cap de setmana del 23 i 24 d’abril la Fira del Llibre de segona mà

4 abril 2016|Burjassot

Els veïns de Burjassot tenen una cita amb la solidaritat el cap de setmana vinent del 23 i el 24 d’abril en què el municipi acollirà, de mans de l’entitat social Kanguros_lv, la Fira del Llibre de segona mà. Una fira que té com a objectiu recaptar fons per al Banc d’Aliments de l’entitat, que ajuda a famílies desfavorides del municipi.

El Parc de la Granja, un dels pulmons verds més bonics i visitats del municipi, serà l’escenari de la fira que començarà el dissabte 23 d’abril a les 10 del matí i que s’estendrà, en aquest primer dia, fins a les 22 hores. El diumenge l’horari serà de 10 a 15 hores.

En aquests dies i sota el lema “Llibres que alimenten”, l’entitat ha situat diferents punts de recollida de llibres en el municipi perquè els veïns de Burjassot puguen realitzar la seua donació literària. En la Casa de Cultura hi ha dos punts de recollida de llibres, un en el hall d’entrada de la mateixa i un altre en la Biblioteca d’Adults.

El diumenge 24 d’abril, en el marc de la fira, en la qual també hi haurà animacions infantils i la presència d’escriptors novells, es farà lliurament del premi del I Concurs de contes breus que, amb el lema Siguem Solidaris, s’ha dirigit a alumnes de 5é i 6é de primària i de 1r d’ESO de Burjassot.