Kanguros_Lv organitza la seua II Fira del Llibre de segona mà

11 abril 2017|Burjassot

Des de 22/04/2017 fins a 23/04/2017

II Feria del Libro Kanguros 22 y 23 abril 2017

Burjassot té una cita amb la solidaritat el cap de setmana vinent del 22 i el 23 d’abril en el Parc de la Granja. Aqueix cap de setmana, l’entitat social Kanguros_Lv ha preparat la II Fira del Llibre de segona mà amb el lema “Llibres que alimenten”, per a recaptar fons per al Banc d’Aliments de l’entitat, que ajuda a famílies del municipi que més ho necessiten.

La fira començarà el dissabte 23 d’abril a les 10 del matí i que s’estendrà, en aquest primer dia, fins a les 23:30 hores. El diumenge l’horari serà de 10 a 14 hores i, a les 12 hores, es farà lliurament dels premis del II Concurs de Contes Breus que enguany tenia com a lema “Un món millor” i que ha comptat amb la participació dels estudiants de quart a sisé de primària i de primer d’ESO matriculats en col·legis de Burjassot o bé que cursen els seus estudis fóra del municipi, però estan empadronats en el poble.

Durant tot el cap de setmana es podran comprar llibres de segona mà, a preus molt assequibles, amb l’objectiu, tal com s’ha assenyalat, de recaptar fons que es destinaran íntegrament al Banc d’Aliments de Kanguros_Lv.