“Kikoriki” i la comèdia “Toc Toc”, tanquen octubre en el Cinema Tívoli

23 octubre 2017|Burjassot

Des de 27/10/2017 fins a 29/10/2017

toc toc
kikoriki

El mes d’octubre arriba a la seua fi i, per a el seu THE END particular, el Cinema Tívoli de Burjassot proposa dues noves estrenes cinematogràfiques amb l’arribada de la pel·lícula d’animació “Kikoriki. Equipo invencible” i amb l’esperada comèdia “Toc toc”, que està triomfant en la sales des del dia de la seua estrena.

Procedent de Rússia, “Kikoriki. Equipo invencible” és un film d’animació dirigit per Denis Chernov i apta per a tots els públics. Xiquets, xiquetes i acompanyants se submergiran en la gran pantalla del Tívoli per a viatjar a la pacífica illa de Kikoriki, on els seus habitants viuen tranquils i feliços, allunyats de la vida moderna. Però la seua pacífica existència dóna un gir inesperat quan descobreixen un estrany dispositiu del que fins ara solament havien sentit parlar: la televisió. Aterrits davant les desgràcies que veuen a través de l’aparell, un grup de Kikorikis decideixen viatjar a la gran ciutat i salvar a la humanitat. “Kikoriki” tindrà les seues projeccions, el divendres 27 i el dissabte 28 d’octubre, a les 19h i el diumenge 29, a les 17h. 

Finalment i per a acomiadar amb alegria el mes d’octubre, algú farà “Toc toc”, a les portes del cinema Tívoli. Ho farà la comèdia espanyola, dirigida per Vicente Villanueva, que més riallades, riures i bons comentaris està rebent dels últims mesos. Els responsables són els grans actors i actrius espanyols, de la talla de Paco León, Rossy de Palma, Óscar Martínez, Adrián Lastra, Alexandra Jiménez i la valenciana Nuria Herrero. En la pel·lícula, constitueixen un grup de pacients que, un bon dia, coincideixen en la consulta d’un prestigiós psicòleg. Tots ells tenen alguna cosa en comú: pateixen un Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC). Però aqueix dia, el seu metge no podrà arribar a temps per a passar consulta, ja que el seu vol ha patit un inesperat retard. A partir d’ací, les manies es descontrolen! “Toc Toc” se projectarà en el Tívoli el divendres 27 i el dissabte 28, a les 22:30h i el diumenge 29, a les 19:30h.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes en el cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i poden adquirir-se en la taquilla, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció. A través de la pàgina de Facebook, Cinema Tívoli Burjassot, es podrà participar en el sorteig d’entrades per a assistir gratuïtament al cinema de Burjassot.