La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE obri el seu termini d’inscripcions

29 juny 2018|Burjassot

10K Burjassot 2018

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot, a benefici d’AVAPACE, i organitzada pel club burjassoter Burjarunners, ha obert el seu termini d’inscripcions per a la prova que se celebrarà el dissabte 22 de setembre, a les 18.30 hores, amb eixida i meta en la Plaça de l’Ajuntament.

Les persones interessades a participar en aquesta carrera 100% solidària poden apuntar-se, a través de la pàgina web de carreras populares, fins al pròxim 20 de setembre. Enguany, com a novetat, i amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport i la importància d’adquirir uns hàbits de vida saludables, s’incorpora també una marxa simultània de cinc quilòmetres. El cost de la inscripció per a la carrera de 10 quilòmetres és de huit euros, mentre que per a la marxa és de cinc euros.

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE, que enguany celebra la seua sisena edició, destina íntegrament la recaptació obtinguda a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral. En els anys anteriors, ha sumat prop de 42.000 euros per a continuar millorant l’atenció integral de les persones amb paràlisi cerebral i promoure la seua qualitat de vida, des de la cura del seu benestar físic i emocional, fins a la seua capacitat d’autodeterminació i els seus drets com a ciutadans.

Aquelles persones que vulguen col·laborar amb la causa, però no vulguen córrer la prova ni participar en la marxa, poden realitzar una donació solidària de cinc euros a través de la web de carreras populares.

Un any més, la carrera està organitzada pel G.R.D Burjarunners, contanto per a això amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, i compta amb el suport de Divina Pastora, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular, des dels seus inicis en 2013.

AVAPACE és una entitat sense ànim de lucre que està formada per persones amb paràlisi cerebral al costat dels seus pares, mares, germans i familiars, professionals i voluntaris. Integren també a altres persones que pateixen encefalopaties de tractaments afins. Actualment, atén a 150 persones amb paràlisi cerebral. Compta amb el club d’atletisme AVAPACE Corre que millora la visibilitat i la percepció social de les persones amb paràlisi cerebral.