La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot, a benefici d’AVAPACE, recapta més de 8000 euros

7 novembre 2019|Burjassot

recaudación 10K solidaria

La 10K solidària Divina Pastora Burjassot, organitzada des de l’entitat local Burjarunners G.R.D ha recaptat un total de 8.234,12 euros, els quals es destinaran íntegrament a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), per a continuar millorant la qualitat de vida de les persones que la pateixen i dels seus familiars.

En total, en les set edicions celebrades d’aquesta prova 100% solidària, la recaptació ha superat els 50.000 euros, quantitat que es destina a millorar l’atenció integral de les persones amb paràlisi cerebral i les seues famílies. AVAPACE promou la seua qualitat de vida, des de la cura del seu benestar físic i emocional fins a la seua capacitat d’autodeterminació i els seus drets com a ciutadans.

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE va tindre lloc el mes de setembre passat i va comptar amb la participació de prop d’un miler de persones. Per segon any consecutiu, juntament amb la carrera de 10 quilòmetres, es va celebrar una marxa solidària de 5 quilòmetres per a tots aquells que van voler gaudir d’aquesta cita esportiva, d’una forma més pausada.

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot està organitzada pel G.RD Burjarunners i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, des de la regidoria d’Esports, que dirigeix Juan Gabriel Sánchez. Divina Pastora Seguros, dins de la seua aposta per una vida sana i uns hàbits saludables, recolza aquesta carrera com a entitat patrocinadora principal, des de la seua primera edició en 2013.

AVAPACE és una entitat sense ànim de lucre que està formada per persones amb paràlisi cerebral al costat dels seus pares, mares, germans i familiars, professionals i voluntaris. Integren també a altres persones que pateixen encefalopaties de tractaments afins. Compta amb el club d’atletisme AVAPACE CORRE que millora la visibilitat i la percepció social de les persones amb paràlisi cerebral, impulsa la seua participació en la comunitat i promou la solidaritat de la resta de la societat.