L’acció més divertida i trepidant arriba al cinema Tívoli amb Bad Boys

13 gener 2020|Burjassot

Des de 17/01/2020 fins a 19/01/2020

Bad Boys for life

La parella de policies més famosa i rebel de Hollywood torna a la càrrega i la seua nova aventura arribarà al cinema Tívoli de Burjassot, el pròxim cap de setmana, amb la pel·lícula “Bad boys for life” o, cosa que és el mateix “Dos policías rebeldes 3”. Les projeccions tindran lloc el divendres 17 de gener, a les 19h i a les 22:30h i també el diumenge, a les 16:30h i a les 19:30h. Durant les pròximes setmanes, els dissabtes no hi haurà sessions de cinema perquè el Tívoli està albergant les presentacions falleres de les comissions de Burjassot.

La comèdia d’acció, en el seu tercer lliurament, torna a estar protagonitzada per Will Smith i Martin Lawrence. La trama torna a situar-se a Miami. Allí, els detectius Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) tornen a fer de les seues i la seua nova aventura tornarà a estar plagada d’acció, bandes, persecucions de cotxes i explosions. Amb uns mètodes únics i un peculiar sentit d’afrontar els problemes i el perill que abunda als carrers, incloses les constants discussions entre tots dos, aquesta parella de policies afrontarà nous reptes i sempre estaran preparats per a saltar-se les normes quan la justícia el requerisca.

El 24 i el 26 de gener, el Tívoli projectarà la pel·lícula familiar “La gallina Turuleca” i també “1917”, un film que s’acaba de portar el Globo d’Or a la millor pel·lícula.