L’Agència Jove dóna l’oportunitat als joves de Burjassot de participar en la “I Trobada de Joves Participatius”

14 novembre 2017|Burjassot

Des de 13/11/2017 fins a 19/11/2017

Trobada Joves

De l’1 al 3 de desembre, la ciutat de Benicassim acull la “I Trobada de Joves Participatius”, un esdeveniment enfocat a la joventut que donarà l’oportunitat de connectar a grups d’activitats de joves de diferents procedències. Un esdeveniment en el qual es donarà visibilitat a la joventut organitzada tant formal, en el cas de les associacions, com informalment, en grups esporàdics, la interacció entre grups de joves i la creació de les possibles aliances futures per a la conformació d’un teixit associatiu juvenil fort en cada zona.

Des de l’Agència Jove de Burjassot, dependent de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, es vol donar l’oportunitat als joves del municipi que participen en la trobada. Així, els joves entre els 14 i els 18 anys, tots dos inclusivament, que participen en alguna associació juvenil del municipi podran estar presents en la trobada.

Totes les despeses estan pagats per l’IVAJ, en el cas de l’allotjament i la manutenció i per l’IMCJB, en el cas del transport i els materials de la trobada. Els joves que desitgen assistir han d’inscriure’s, fins al 19 de novembre, a través de la Seu electrònica de l’IMCJB o bé en persona en la Casa de Cultura, en el servei d’INFO, després de sol·licitar cita prèvia.

Els objectius de la trobada se centren en visibilizar als grups de joves actius en els municipis, afavorir les sinergies entre els grups de joves que hi ha en la comarca i facilitar la continuïtat del projecte en Xarxa Joves, unificant esforços i recursos en una mateixa zona, entre uns altres.