L’Agència Jove organitza nous cursos de BECAMOS en el mes de juliol

13 juny 2017|Burjassot

becamos julio 2017

Obtenir la certificació MOS (Microsoft Office Specialist), que acredita, amb validesa internacional, les competències dels alumnes en cadascun dels programes desenvolupats, Excel i Word, va a ser molt fàcil en el mes de juliol a Burjassot gràcies al treball desenvolupat des de l’Agència Jove, en col·laboració amb la Fundació Esplai.

Els cursos, que s’impartiran en la Casa de Cultura, dins del programa BECAMOS seran, del 3 al 7 de juliol de 9 a 10:30h, el de Word Specialist i el d’Excel Specialist de 12 a 13:30 hores. En el cas dels cursos de Word Expert i Excel Expert, es desenvoluparan del 10 al 14 de juliol de 9 a 10:30h i de 12 a 13:30 hores, respectivament. Des de l’Agència Jove recorden que per a poder realitzar qualsevol dels cursos Expert s’ha de tenir el títol de Specialist amb una puntuació, com a mínim, de 800 punts.

La matrícula per als cursos, que són gratuïtes per als joves de 16 a 30 anys, s’obrirà dilluns que ve 19 de juny tant on line des d’https://sede.imcjb.net o en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura de Burjassot. En aquest cas, és necessari sol·licitar cita prèvia.

Els alumnes universitaris del curs que pertanguen al pla antic i que hagen d’obtenir crèdits de lliure elecció podran convalidar-se cada curs per un crèdit.