L’Agrupació Musical Les Sitges celebra el seu final de curs amb dos concerts en la Casa de Cultura, un d’ells solidari amb Kanguros

13 juny 2018|Burjassot

Des de 23/06/2018 fins a 24/06/2018

A.M Los Silos concierto final de curso

Els dies 23 i 24 de juny seran molt importants per a les diferents formacions musicals que conformen l‘Agrupació Musical Los Silos. I és que celebraran els seus concerts de final de curs per a mostrar a tot Burjassot tot allò que han aprés al llarg d’aquest curs.

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura serà el primer que òbriga les seues portes per a l’Agrupació Musical el dissabte 23 de juny a les 18 hores. A partir d’aqueix moment, se succeiran en l’escenari les actuacions del Grup de Jazz, la Banda Sènior, el Conjunt de Flautes i l’Orquestra.

Un dia més tard, el diumenge 24 de juny a les 11.30 hores, serà l’Auditori de la Casa de Cultura el que aculla una nova actuació de l’Agrupació, en aquest cas, solidària amb l’entitat social Kanguros que estarà recollint productes no peribles que es destinaran al Banc d’Aliments. En aquest cas, es pujaran a l’escenari el Grup de Percussió, la Prebanda, la Banda Juvenil i els alumnes i les alumnes de música i moviment.

Però no acaben ací les actuacions per a l’Agrupació Musical Los Silos, que repetirà escenari, l’Auditori de la Casa de Cultura, el divendres 29 de juny a les 22.30 hores en el 38 Festival de Bandes Ciutat de Burjassot.