L’Agrupació Musical Los Silos celebra el seu final de curs en l’Antic Mercat

20 juny 2022|Burjassot

Des de 26/06/2022 fins a 26/06/2022

Agrupación Musical Los Silos 26-06-2022

Serà un matí festiu en un dels enclavaments més bonics de Burjassot. L’Agrupació Musical Los Silos celebrarà diumenge que ve, 26 de juny, el seu concert de final de curs en un matí en el qual es barrejaran els concordes de les millors peces musicals amb els jocs i les animacions per a totes i tots els assistents.

La jornada festiva començarà a les 10.00 hores i, al llarg del matí, a més de les actuacions de la prebanda, dirigida per José Carlos Vidal; de l’Orquestra de l’Escola, sota la batuta de Gloria Aleza i de la Banda Juvenil, dirigida també per José Carlos Vidal, hi haurà jocs gegants i tallers per a xiquets, un esmorzar popular i una gran ambientació a càrrec de diferents xarangues.

A més, en aquest matí tan especial per a l’entitat burjassotera, també està programada l’actuació de l’alumnat de música i moviment i percussió, dirigits per Lidia Rodríguez i Vicent Gimeno, el lliurament de diplomes de l’Escola i l’actuació del Grup de Jazz, dirigit per José Carlos Vidal.

En definitiva, una jornada festiva, musical i molt divertida per a totes i tots els components de l’Agrupació Musical Los Silos.