L’Agrupació Musical Los Silos descobreix, en una exposició, a les compositores valencianes més famoses

12 novembre 2021|Burjassot

Des de 16/11/2021 fins a 26/11/2021

Expo Compositoras 16-11-2021

“Les nostres compositores. Les oblidades creadores de música valencianes”. Aquest és el títol de l’exposició que, dimarts que ve 16 de novembre a les 18.30 hores, arribarà a la seu de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot, en el Passeig de Concepción Arenal.

Continuant amb la seua gran labor de foment de la música i pensant a oferir noves activitats relacionades amb ella, l’Agrupació, presidida per Paco Piñero, inaugurarà aquesta mostra en la qual es fa un recorregut per la figura diferents compositores valencianes, unes artistes “ignorades, silenciades i molt desconegudes”, tal com es pot llegir en el tríptic que acompanya l’exposició. La mostra fa un recorregut “des d’una esclava llaütista medieval a les joves promeses actuals, totes elles, pioneres en la creació musical”.

Figures com Francisca, Ambrosia i María Luisa Pitarch; Lola Victoria Tarruella, Lolita Soriano, Matilde Salvador Segarra, Ángeles López Artiga, Encarna Beltrán-Huertas López o les joves promeses Isabel Latorre, Luisa Monllor o Amparo Edo, entre altres, tindran el seu xicotet espai en la mostra que es podrà visitar fins al 26 de novembre, en la seu de l’entitat burjassotera.