L’Agrupació Musical Los Silos acomiada l’any amb el seu divertit i esperat Concert de Nadal

11 desembre 2017|Burjassot

Des de 17/12/2017 fins a 17/12/2017

Concierto Navidad A.M Los Silos 17-12-2017

Cada any omple el Tívoli de sorpreses, d’il·lusió, de somnis i, com no, de música. De la millor música de banda i coral. És el concert més especial i el que més agrada a tots els assistent per ser un dels quals més sorpreses es guarda des del principi i fins al final.

Es tracta del Concert de Nadal de l’Agrupació Musical Les Sitges que, aquest diumenge a les 11:30 hores, farà que un Tívoli abarrotat puga gaudir dels millors concordes de la banda, dels xiquets que comencen a fer els seus primers pinets i d’uns components de l’Agrupació Musical decidits a que siga un dels concerts més recordats de l’any.

Una vegada més, l’Agrupació va a col·laborar amb l’entitat social Kanguros_Lv i, així, totes les persones que així ho desitgen, podran fer lliurament a l’entrada del concert, d’aliments no peribles que es destinaran al Banc d’Aliments de Kanguros, entitat que ajuda a les persones que més ho necessiten en el municipi. A més, també es podran adquirir les culleres solidàries que Kanguros ha creat per a aconseguir 100 pucheros per al dia de Nadal.