L’Agrupació Musical Los Silos acomiada el curs amb un cap de setmana molt musical

19 juny 2017|Burjassot

Des de 24/06/2017 fins a 25/06/2017

AM Los Silos- Concierto fin de curso 24 y 25-06-2017

La Casa de Cultura, el seu Saló d’Actes i el seu Auditori, seran el punt de trobada musical de Burjassot el cap de setmana vinent. Un cap de setmana en el qual l’Agrupació Musical Los Silos ha programat els seus concerts de final de curs, sent un d’ells, una vegada més, solidari amb el Banc d’Aliments de Kanguros.

El primer dels concerts arribarà al Saló d’Actes de la Casa de Cultura el dissabte 24 de juny a partir de les 18 hores. En aqueix moment, començaran les actuacions de la pre banda, el grup de jazz, l’Orquestra i el Grup de Flautes.

Amb el temps just per a recuperar forces, el diumenge 25 de juny serà l’Auditori de la Casa de Cultura, a partir de les 11:30 hores el que s’inunde de la música dels alumnes de música i moviment, de la Banda Juvenil i de la Banda Sènior. A més, en aquest matí tan especial, es farà lliurament dels diplomes.

El matí serà especial i, més si cap, per l’acció solidària de l’Agrupació, ja que el concert serà solidari amb Kanguros. Per aquest motiu, animen a tots els veïns que vagen a gaudir del matí musical, a posar el seu granet d’arena i aportar algun aliment no perible per al Banc d’Aliments de l’entitat social.

Música i solidaritat s’uneixen novament de la mà de l’Agrupació Musical Los Silos.