L’Agrupació Musical Los Silos acomiada el curs a la Casa de Cultura i és solidària amb el Banc d’Aliments de Kanguros

18 juny 2019|Burjassot

Des de 22/06/2019 fins a 23/06/2019

Conciertos fin de curso AM Los Silos 2019

El final de curs està arribant també per a les entitats de Burjassot i, bona prova d’això, és l’intens cap de setmana que viurà l’Agrupació Musical Los Silos que acomiadarà el seu curs amb dos concerts, els quals tindran lloc a la Casa de Cultura.

Així, el dissabte 22 de juny, a les 19 hores, les portes del Saló d’Actes s’obriran per a acollir el concert del grup de jazz, de la pre-orquestra i de la banda sènior.

Aquests grups passaran el testimoni a la pre-banda, a la banda juvenil i als alumnes de música i moviment que, el diumenge a partir de les 11.30 hores a l’Auditori de la Casa de Cultura acomiadaran el seu curs. Un comiat molt especial en el qual s’entregaran els diplomes del curs i un concert que, una vegada més, tornarà a ser solidari amb el Banc d’Aliments de Kanguros_LV.

Les persones que acudisquen el diumenge a l’Auditori podran aportar qualsevol aliment no perible a les voluntàries de Kanguros, que estaran a la Casa de Cultura i que traslladaran tots els productes recollits al Banc d’Aliments de l’entitat per a distribuir-los entre les famílies més necessitades.