L’Agrupació Musical Los Silos celebra els actes en honor a Santa Cecília

8 novembre 2023|Burjassot

Des de 25/11/2023 fins a 25/11/2023

Santa Cecilia 2023

El diumenge 12 de novembre, la música de banda es deixarà sentir per tots els racons de Burjassot. L’Agrupació Musical Los Silos començarà els actes en honor a Santa Cecília, la seua patrona, amb la recollida dels músics que enguany pugen a la Banda Simfònica.

La recollida de músics començarà a les 11.00 hores i, la Banda anirà tocant pels carrers de Burjassot per a donar la benvinguda als nous components als quals se’ls recollirà en sa casa. A continuació, l’entitat celebrarà el dinar de germanor en el Passeig de Concepción Arenal, seguit d’un tardeo acústic.

El dissabte 18 de novembre tindrà lloc, a les 11.30 hores, el concert de percussió i, a les 18.00 hores el de música de cambra, el qual donarà pas al sopar de disfresses, sobre les 21.30 hores. Un dia més tard, el diumenge 19 de novembre, arriba una de les activitats més esperades per l’Agrupació, les seues tradicionals paelles en la Pineda de la Casa de Cultura.

Durant la setmana del 20 al 24 de novembre, se succeiran les activitats a l’Escola de Música i, el dia 22 de novembre, Dia de Santa Cecília, a les 18.00 hores, s’oferirà un berenar per a tot l’alumnat.

El cap de setmana del 24 al 26 de novembre també serà intens per als components de l’Agrupació Musical Los Silos. El dissabte 25, a les 18 h, tindrà lloc el tradicional concert de Santa Cecília, en el Centre Cultural Tívoli, amb l’actuació de la Banda Juvenil i de la Banda Simfònica. Per a tancar el dia, celebraran un sopar amb orquestra.

El diumenge 26 de novembre finalitzaran els actes en honor a la patrona dels músics amb el tradicional desdejuni en la seu de l’entitta, a base de xocolate amb xurros, el qual donarà pas al cercaviles, la missa a l’Església del Cor de Jesús i el dinar de germanor en el Centre Cultural Tívoli.

Dies d’intensa activitat en els quals també es desenvoluparan les jornades esportives i de jocs de taula i els nous músics convidaran a un vi d’honor a la resta de components de l’Agrupació.