L’Agrupació Musical Los Silos multiplica els seus concerts per Nadal

17 desembre 2019|Burjassot

Des de 22/12/2019 fins a 22/12/2019

A.M Los Silos Navidad 2019

Després d’omplir d’esperit nadalenc espais com la Llar Sequera o el Centre Social de la Vila del Pilar, l’Agrupació Musical Los Silos segueix amb el seu particular periple nadalenc i, sobretot, musical. La pròxima cita serà el dia 21 de desembre, quan el Cor de l’Escola de Música Los Silos i la Coral Los Silos oferisquen un concert, que tindrà lloc, en la parròquia del Sagrat Cor, a les 20h.

El plat estrela del Nadal se servirà el diumenge 22 de desembre, a les 12h, en el Centre Cultural Tívoli amb el concert nadalenc que oferirà l’Agrupació Musical Los Silos. Un concert que, com és habitual, serà solidari amb l’associació Kanguros (amb recollida d’aliments, productes de neteja i d’higiene personal) i que, a més, sempre arriba amb sorpreses molt divertides, tant per part dels integrants de la Banda Juvenil, com pels components de l’Agrupació Musical.

D’altra banda, també el diumenge 22 de desembre a les 12h, dins de Fira de Nadal que està tenint lloc en l’Antic Mercat, la Coral Los Silos oferirà el seu propi concert de Nadal.