L’Agrupació Musical Los Silos reprèn la matrícula de l’Escola de Música

5 setembre 2017|Burjassot

Matrícula AM Los Silos

Centre reconegut per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, l’Escola de Música de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot reprèn, després del període estival, el seu període de matrícula. Encara que la matrícula va començar el passat 20 de juny, des del 4 de setembre, a les 17 h, i també demà dimarts, dia 5, les matrícules continuaran endavant, en horari de 17 a 19 h.

Les matrícules es realitzen en la seu de l’AM Los Silos (Passeig de Concepción Arenal, 10) i per a formalitzar la matrícula és necessari aportar fotografia de carnet, fulla de matrícula descarregable des de la web o disponible en Secretaria, dades bancàries, fulla de cessió de dades i drets d’imatge i fulla d’alta de soci.

Entre l’oferta educativa de l’Escola de Música està l’estimulació musical (de 0 a 3 anys); iniciació musical (grups per a xiquets i xiquetes de 3,4,5 i 6 anys); llenguatge musical (a partir de 7 anys); llenguatge musical per a adults (a partir de 16 anys); preparació de les proves oficials en conservatoris i especialitats instrumentals.

El curs escolar començarà l’11 de setembre, en horari de dilluns a divendres, de 16 a 22 h i dissabtes, de 10 a 14 h. Per a més informació, l’horari de Secretaria de l’Escola és de dilluns a divendres, de 17 a 19 h. Telèfon de contacte: 963638848. Correu electrònic de contacte: admin@edmlossilos.com.