L’Agrupació Musical Los Silos, solidària amb els afectats per la Síndrome de Phelan-McDermid

10 novembre 2017|Burjassot

Des de 09/12/2017 fins a 09/12/2017

A.M Los Silos- Concierto Solidario 9-12-2017

Li ho han demanat i no han pogut dir que no, sent, a més, per a una bona causa: recaptar fons per als afectats per la Síndrome de Phelan-McDermid. Amb aquesta premissa, l’Agrupació Musical Los Silos oferirà, en la Sala Iturbi del Palau de la Música, un concert solidari el pròxim 9 de desembre a les 18:30 hores.

Un concert en el qual el més important serà que la sala s’òmpliga de públic que, a més de gaudir de les millors interpretacions de música de banda, podran posar el seu granet d’arena envers els afectats per aquesta malaltia. Entre el públic assistent, es comptarà amb la presència de la Fallera Major de València, Rocío Gil Uncio i de la seua Cort d’Honor. 

Com en altres ocasions en les quals l’Agrupació ha sigut protagonista d’un concert solidari, l’entitat anima a totes les persones, de dins i fora de Burjassot, a acudir el 9 de desembre al Palau per a ajudar en tot el possible als afectats per aquesta síndrome.

La Síndrome de Phelan- McDermid, o deleció del cromosoma 22q13, està causada en la majoria dels casos per la pèrdua de material genètic de l’extrem terminal del cromosoma 22. La característica comuna de totes les persones afectades és l’absència o mutació del gen SHANK3, que es tradueix en un retard en el desenvolupament de múltiples àrees, especialment en la capacitat de parlar. Entre altres trastorns, la Síndrome Phelan-McDermid causa hipotonia neonatal, retard cognitiu i retard o absència de la parla. Més informació sobre la síndrome: http://22q13.org/j15/ i http://www.soyunheroe.com/.

Les entrades poden adquirir-se en la web del Palau de la Música, en http://www.palaudevalencia.com/espectaculo/17/la-musica-es-tu-heroe.html.