L’Agrupació Musical Los Silos viu uns dies molt musicals

8 maig 2017|Burjassot

Des de 12/05/2017 fins a 13/05/2017

A.M. Los Silos

En els primers dies del recentment estrenat mes de maig, l’Agrupació Musical Los Silos està donant els últims concordes perquè els dies 12 i 13 de maig Burjassot gaudisca de dos grans concerts oberts a la ciutadania.

La primera de les actuacions de l’entitat, en aquest cas de la Banda Simfònica, serà en l’Auditori de la Casa de Cultura el divendres 12 de maig a les 22:30 hores. En aquest espai municipal, amb una acústica immillorable, es va a celebrar el Festival Comarcal de Bandes que, a més d’amb els amfitrions, comptarà amb l’actuació de la Banda Simfònica C. A. M. de Montcada.

Amb el temps just per a recuperar forces, i tenint com a escenari el rehabilitat Mercat Municipal, el dissabte 13 de maig a les 20 hores serà el moment d’escoltar la millor ambientació jazz music i, a partir de les 22 hores, serà el torn de la música popular i de xaranga.

Des de l’Agrupació Musical animen a les veïnes i els veïns de Burjassot al fet que gaudisquen de tots dos concerts i, en el cas del segon, informen que podran degustar entrepans i begudes a preus assequibles mentre gaudeixen de la vetlada.