L’Agrupació Musical Los Silos ho té tot preparat per a homenatjar la seua patrona, Santa Cecilia

10 novembre 2022|Burjassot

Des de 26/11/2022 fins a 26/11/2022

AM Los Silos Santa Cecilia 2022

Com cada any, coincidint amb la celebració de Santa Cecilia, patrona dels músics, l’Agrupación Musical Los Silos de Burjassot ha preparat una gran varietat d’activitats en les quals s’espera que participe, no sols la gran família que compon la pròpia Agrupació sinó, tot el municipi.

La música, els dinars i sopars de germanor, la recollida de músics, diferents campionats…tot tindrà cabuda en uns dies festius en els quals l’entitat burjassotera transmetrà a tot el municipi la seua passió i amor per la música.

A l’octubre, s’ha dut a terme el torneig de jocs de taula entre els components de l’entitat, que continuen durant les dues primeres setmanes de novembre. El cap de setmana de l’11 al 13 de novembre serà el primer en el qual l’activitat no cessarà, de divendres a diumenge.

Després de l’assaig del divendres 11 de novembre, tindrà lloc la “picaeta” que els nous músics ofereixen a l’Agrupació i, un dia més tard, el Poliesportiu Municipal acollirà el torneig de pàdel i frontó a partir de les 10.00 hores. Per a participar, és necessari inscriure’s. El cap de setmana es tancarà el diumenge 13 de novembre amb un dels actes més bonics que es viuen amb motiu de Santa Cecilia: la recollida dels nous músics que pugen a la Banda. Per tots els carrers de Burjassot se sentirà la música de l’Agrupació que, pas a pas, anirà recollint als nous components, les llars dels quals estaran marcats amb una bonica clau de sol.

De nou, del 18 al 20 de novembre l’activitat no cessarà per a l’Agrupació que, als assajos i jocs de taula, s’unirà la celebració del Concert de l’Orquestra i música de cambra. Serà el 19 de novembre, a les 19.00 hores, en la Sala d’actes de la Casa de Cultura. Després, hi haurà un vi d’honor. Per a tancar aquests tres dies d’activitats, el diumenge 20 de novembre, a partir de les 11.30 hores, la Pineda de la Casa de Cultura acollirà la tradicional celebració de les paelles de l’Agrupació Musical. El berenar de Santa Cecilia a l’Escola de Música serà els dies 22 i 23 de novembre.

Per a honrar a Santa Cecilia com millor saben fer-ho, interperat les millors peces musicals, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica oferiran un concert, en el Centre Cultural Tívoli, el dissabte 26 de novembre després del cercaviles que començarà a les 18.00 hores. Una vegada finalitzat el concert, i també en el Tívoli, celebraran el seu tradicional sopar de cabasset.

Les activitats en honor a la Santa finalitzaran el diumenge 27 de novembre amb el dinar de germanor que tindrà lloc en el Centre Cultural Tívoli després de la missa i el cercaviles que es realitzarà per diferents carrers del municipi.