L’aleví Blanca Rodríguez es proclama Campiona d’Espanya per a L’Almara, que aconseguix nous triomfs

10 desembre 2020|Burjassot

Éxitos L'ALMARA diciembre 2020

El Club de Gimnàstica Rítmica L’Almara de Burjassot està d’enhorabona. I no és per a menys perquè bona part dels seus gimnastes acaben d’aconseguir nous èxits en el recentment disputat Campionat d’Espanya. Pel que respecta al Campionat d’Espanya per Equips, l’equip aleví absolut de l’Almara, compost per Celia Rodríguez i Lucía Costa, s’ha proclamat Subcampió d’Espanya i, a més, la gimnasta Celia Rodríguez, ha aconseguit penjar-se la medalla de plata en l’aparell de cércol.

Igual de feliços estan les gimnastes de L’Almara que conformen l’equip de primera categoria i que s’han proclamat subcampiones d’Espanya en la classificació general. A més, la gimnasta Sofía Zanón s’ha penjat el benvolgut or en l’aparell de pilota i el bronze en cércol mentre que Laura León, gimnasta cedida pel Club Quart de Poblet per a l’equip burjassoter, es penjava també el bronze en maces. Des de L’Almara, també han manifestat molta alegria i orgull amb la competició realitzada per altres gimnastes del club com és el cas d’Esther Honrubia (11a), Ainhoa Hurtado (27a) i Elia Sevikyan, que va aconseguir una gran huitena posició amb l’aparell de corda i una cinquena posició, en la classificació general, al costat de la seua companya d’equip.

Però si en el Campionat d’Espanya per Equips, el pas de L’Almara ha sigut notable, el pas del club burjassoter pel Campionat d’Espanya Individual ha sigut excel·lent ja que la gimnasta aleví Blanca Rodríguez s’ha proclamat Campiona d’Espanya Individual absoluta en la classificació general, un autèntic èxit per a aquesta joveníssima gimnasta que s’ha penjat l’or en mans lliures i en cércol, convertint-se també en la Campiona d’Espanya Autonòmica i aconseguint la plata en maces.

Esment especial mereix així mateix la gimnasta de L’Almara, Miriam Guerra, que ha competit en la categoria sènior d’honor, defensant al màxim els quatre exercicis en els quals participava i aconseguint la sisena posició. Finalitzada la temporada individual, més tard aquest any de l’habitual, el Club de Gimnàstica Rítmica L’Almara vol agrair i dedicar els èxits obtinguts “a tot l’equip tècnic i per descomptat a les nostres gimnastes i també als seus familiars que les han secundades en tot moment, en un any especialment complicat. Cal agrair també la col·laboració obtinguda sempre per part de l’Ajuntament de Burjassot i de la Diputació de València. Gràcies a l’esforç sumat de tots, L’Almara està on està. Ara toca, celebrar els èxits i seguir avant, amb molta faena i nivell d’exigència”.