L’obertura de les instal·lacions esportives del Poliesportiu de Burjassot s’adapta a la Fase 2 per als federats

5 juny 2020|Burjassot

deportes

Després de l’obertura la setmana passada de les pistes de pàdel, tennis i atletisme del Poliesportiu Municipal de Burjassot, per a la pràctica esportiva individual, sempre amb reserva prèvia , l’Ajuntament de Burjassot, farà un pas més aquest divendres 5 de juny amb l’inici de la pràctica esportiva dels esportistes federats. Aquest nou pas es donarà una vegada en Fase 2 i després d’estudiar els criteris de les diferents Federacions Espanyoles.

Els Clubs, entitats esportives i els esportistes federats podran practicar disciplines esportives que no requerisquen de contacte físic entre esportistes, com ara tennis, pàdel, frontó gimnàstica rítmica i aeròbica i atletisme. Prèvia sol·licitud per part de l’entitat, es podrà autoritzar la pràctica esportiva en les modalitats nomenades, complint escrupolosament les normes per a això.

En el cas del tennis, pàdel i frontó, es podrà realitzar la pràctica esportiva en la modalitat d’un contra un i de dobles. A més, s’hauran de complir totes les recomanacions establides per la Real Federació espanyola de Tennis (RFET), la Federació Espanyola de Pàdel (FEP) i la Federació Frontenis Pilota Comunitat Valenciana (FFPCV).

En atletisme, es podrà realitzar la pràctica esportiva en grups de fins a 15 persones, inclòs l’entrenador. Per a això, es podran utilitzar els carrers 1 i 3 així com les “mitges llunes”, sent la distància entre persones d’un mínim de dos metres i de cinc en carrera. Els avançaments, mantenint-se el més allunyats que siga possible, s’hauran de fer pel carrer 2. Per a llançament i salt únicament poden ajuntar-se tres persones, inclòs l’entrenador.

Els grups podran realitzar sèries de fins a dues hores d’entrenament i sempre complint les recomanacions de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA).

En el cas de gimnàstica rítmica i aeròbica, els exercicis es desenvoluparan de manera individual, a excepció d’aquells que s’hagen de fer en equip. En el cas que es donara aquesta situació, els esportistes han de complir les recomanacions de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica (RFEG).

Finalment, per a la resta d’esports d’equip o de contacte, només es podran autoritzar entrenaments que es puguen fer de manera individual amb un màxim de 15 persones, inclòs l’entrenador.

En el cas del públic en general, es continuarà procedint com fins al moment i es podran practicar esports en modalitat individual en tennis i pàdel (un contra un) o atletisme. La reserva, com s’ha fet fins ara i amb una antelació màxima d’una setmana, haurà de ser amb cita prèvia a través de la web municipal, www.burjassot.org, accedint directament a l’àrea d’esports, http://deportes.burjassot.org/, i per una hora de duració.

Les persones que hagen realitzat el lloguer de la pista, l’import del qual serà descomptat del moneder virtual que tenen en la seua àrea d’esports, hauran d’acudir al Poliesportiu cinc minuts abans de l’hora del lloguer per a la pràctica esportiva i només accediran a la pista al costat de la persona que siga el seu contrincant, en el cas de pàdel i tennis. L’entrada serà per la porta situada al carrer Teodoro Llorente. Hauran d’entrar amb mascareta de protecció i se’ls prendrà la temperatura per part del personal municipal. Durant la pràctica esportiva no és necessari l’ús de la mascareta.

Una vegada a l’interior de les instal·lacions, s’haurà d’esperar després de la línia de separació que hi ha enfront de les pistes fins que isquen els usuaris que pogueren haver utilitzat la pista en l’horari anterior. Una vegada finalitzat l’ús de la pista, s’haurà d’abandonar el recinte, no podent fer ús de les dutxes ni dels vestuaris.

En el cas de l’atletisme, es podrà córrer per les pistes 6 i 8, amb un màxim de dos atletes per carrer i hora, guardant entre tots dos una distància de seguretat mínima de cinc metres. En cas d’avançament, aquest s’haurà d’efectuar pel carrer set amb la màxima separació.