L’artista menorquina Marina Felix presenta l’exposició “Aigua i essència”

19 maig 2023|Burjassot

Des de 23/05/2023 fins a 26/05/2023

Exposición Agua y Esencia- Marina Felix del 23 al 26 de mayo 2023

De les “Oxidacions i Pintura” de Macarena Correa a “Aigua i essència” de Marina Felix. Últimament, la Casa de Cultura de Burjassot encadena les exposicions presentades per dones artistes. Del 23 al 26 de maig és el torn de Marina Felix Pons, menorquina i estudiant del grau en Belles Arts de la Universitat Politècnica de València.

Es tracta de la primera mostra pictòrica que Marina presenta de manera individual i, a través d’ella, l’artista presenta un interés estètic cap a l’aigua i els seus reflexos, que interactuen amb la figura humana durant la seua immersió en el medi. Amb el seu treball, Felix Pons pretén demostrar la relació primitiva existent entre la mar i l’ésser humà i, a través d’aquesta interacció estètica, també es representa l’exploració de temes més profunds, com la identitat i el buit existencial.

L’exposició “Aigua i essència” obrirà al públic el dimarts 23 de maig, a les 19 h, i es podrà visitar fins al divendres 26 de maig. L’horari de visita és de 8.15 h a 20.45 h, de dilluns a divendres.