L’associació andalusa Al-Andalus 25 de Burjassot celebra la seua VI Setmana Cultural

7 juliol 2022|Burjassot

Des de 07/07/2022 fins a 10/07/2022

VI Semana Cultural Al Andalus Burjassot julio 2022

L’associació andalusa Al- Andalus 25 de Burjassot aprofita les primeres setmanes de l’estiu per a celebrar la seua VI Setmana Cultural, que tindrà lloc del 7 al 10 de juliol. Durant la primera jornada i en horari de vesprada, a les 19h, hi haurà campionat petanca i una Màster Class amb Blancazumbi. El primer dia de Setmana Cultural amb sabor a Sud finalitzarà amb un sopar de cabasset, per a tots els socis i sòcies, que tindrà lloc en la seu de l’entitat burjassotera.

Amb l’arribada del cap de setmana, el divendres 8 a la vesprada hi haurà activitats infantils i, a partir de les 21h, donarà principi un concurs de plats típics de la gastronomia andalusa que conclourà amb la seua conseqüent degustació i sopar. El dissabte 9, a partir de les 19h, l’associació Al- Andalus 25 celebrarà una exhibició del seu quadres de ball juntament amb la companyia del grup de ball de l’associació andalusa de la ciutat de València. A continuació, sobre les 21 h, tindrà lloc el tradicional sopar oferit pel president i la reina 2022 de l’associació mentre que, després, tots els presents gaudiran d’una agradable vetlada amb l’actuació del grup Azabache.

La VI Setmana Cultural d’Al-Andalus 25 de Burjassot conclourà el diumenge 10 de juliol amb la missa en romeria que tindrà lloc a les 12 i, a continuació, la seu acollirà un multitudinari menjar de confraternitat. Les activitats d’Al-Andalus 25 Burjassot compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, de FECACV i de Caixa Popular.