L’Associació Cultural La Constància de Burjassot celebra diferents actes per a commemorar la proclamació de la II República

14 abril 2023|Burjassot

República

Aquest divendres 14 d’abril, la seu de l’Associació Cultural La Constància de Burjassot, situada en c/ Blasco Ibáñez, 72 del municipi, albergarà un variat programa d’activitats per a commemorar la proclamació de la II República.

Les activitats començaran a les 19.30 hores amb l’obertura de la jornada per part de la Junta Directiva que, a les 19.45 hores donarà pas al recital de poesia que realçarà els valors republicans, tal com ha assenyalat l’entitat *burjassotense. El recital estarà a càrrec del grup “Galerna” de l’Associació de Castella-la Manxa.

Sobre les 20.30 hores serà el torn de la música, de mans de la Rondalla i el Cor L’Amistat de Burjassot que interpretarà peces com Maitechu mía, Boca perfumada, Que será, será o La conquista del paraíso, entre altres.

Per a finalitzar la vesprada, a les 21.15 hores es dispararà una traca i, després d’aquesta, serà el sopar per a les i els assistents a l’acte.