L’Associació Cultural “La Constancia” celebra la festa pel 14 d’abril

4 abril 2024|Burjassot

Des de 12/04/2024 fins a 14/04/2024

Actos la Constancia República

Com cada any, l’Associació Cultural “La Constancia” de Burjassot celebrarà diferents actes per a commemorar el 14 d’abril, dia en què es va proclamar la II República, el 1931. La primera activitat organitzada per l’entitat burjassotera tindrà lloc el divendres 12 d’abril i s’emmarca dins del cicle de conferències sobre la II República i la Memòria Democràtica.

La conferència, impartida per Javier Costa Granell porta per nom “La sociabilitat republicana: ruptura i reconstrucció” i serà a les 19.00 hores, en la seu de l’entitat (carrer Blasco Ibáñez, 72). Javier és professor titular de Sociologia del Departament de Sociologia i Antropologia social de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

La segona activitat programada serà el diumenge 14 d’abril, dia en què, a partir de les 19.00 hores, la seu La Constancia acollirà el recital de poesia que durà a terme el grup “Galerna” de l’Associació de Castella-la Manxa, després de l’obertura de la jornada per part de la Junta Directiva de “La Constancia”.

Després de la poesia serà el moment del concert que oferirà, sota la direcció de José Manuel Felipe, la Rondalla i el Cor L’Amistat de Burjassot, sobre les 20.00 hores. Per a finalitzar, sobre les 20.45 hores, es dispararà una traca i a les 21.00 hores tindrà lloc el sopar.