L’associació d’Amics de les orquídies de Burjassot programa una eixida per a fotografiar orquídies silvestres

28 febrer 2018|Burjassot

Des de 10/03/2018 fins a 10/03/2018

Salida Orquídeas

Amb ganes que tot el poble conega la riquesa i la bellesa de les orquídies, que s’aficionen al seu cultiu i que gaudisquen també veient orquídies en espais naturals, l’associació Amics dels orquídies de Burjassot (AOB) ha programat, per a dissabte que ve 10 de març una eixida per a fotografiar orquídies silvestres. 

Així, el punt de trobada per a l’eixida serà, a les 10 hores, la rotonda de Santa Gemma, una de les eixides del municipi per a, en els seus cotxes, desplaçar-se fins a la zona de la Pobla de Vallbona on tots els participants en l’activitat podran iniciar la fotografia dels exemplars més bells i silvestres, que creixen en la mateixa.

Tal com han assenyalat des de l’AOB, l’activitat està oberta als seus socis, amics i familiars i “també a tots els afeccionats a les orquídies o a la fotografia“.

Des de l’entitat també han recordat que les persones interessades a participar en el cinquè curs gratuït d’iniciació al cultiu d’orquídies han d’enviar un correu electrònic a orqui.burjassot@gmail.com i deixar les seues dades o bé cridar al 607 72 26 59 i preguntar per Tomás.