L’Associació de Comerç i Servicis i Empresaris de Burjassot assessoren els comerços sobre com sol·licitar les noves ajudes del Kit Digital

10 juny 2022|Burjassot

Des de 14/06/2022 fins a 14/06/2022

Webinar Empresaris 14-06-2022

L’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, al costat d’Empresaris de Burjassot durà a terme una nova acció d’assessorament per al comerç local. En aquesta ocasió, totes dues entitats han programat un webinar per a assessorar els comerços sobre com sol·licitar les noves ajudes del “Kit Digital per al Comerç”.

La trobada en línia, a càrrec d’Adolfo Valero, tindrà lloc dimarts que ve 14 de juny de 15.00 a 16.00 hores i, per a participar, és necessari reservar la plaça telefonant al 655 08 31 72 o bé enviant un correu electrònic a info@empresarisburjassot.es. Una vegada apuntats, es passarà un enllaç als participants perquè es connecten a la xarrada, des dels seus ordinadors, mòbils o tauletes.

El Govern d’Espanya ha posat en marxa la denominades ajudes del “Kit Digital” amb l’objectiu d’ajudar en el procés de digitalització de les empreses i comerços espanyols,són subvencionables aspectes com ara la creació de pàgines web, botigues en línia, catàlegs digitals, accions de màrqueting digital, gestió de xarxes socials o ciberseguretat, entre molts altres”, tal com han informat des de les entitats que han organitzat la trobada digital. Una trobada que servirà per a assessorar a tots els comerços que vulguen sol·licitar les ajudes ja que se’ls indicarà com sol·licitar “pas a pas” aquestes ajudes, a fons perdut.

Igual que succeeix amb la resta d’accions que desenvolupen Empresaris de Burjassot i l’Associació de Comerç i Servicis, aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF, Caixa Popular i Confecomerç.