L’Associació de Diabetis de Burjassot celebra el Dia de la diabetis amb diferents activitats

7 novembre 2018|Burjassot

Des de 14/11/2018 fins a 14/11/2018

Dimecres que ve 14 de novembre es celebra el Dia Mundial de la Diabetis i, per aquest motiu, Burjassot ha organitzat diferents activitats de la mà de l’Associació de Diabetis del municipi i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la regidoria de Sanitat, dirigida per Mari Carmen Hortelano.

Així, el matí començarà a les 10.30 hores a la porta del Consistori on l’entitat burjassotera situarà una taula informativa sobre la seua tasca i la importància de la prevenció i de la cura del malalt en el cas de patir-la. La taula estarà fins a les 13 hores i des de l’associació animen a tot el municipi al fet que s’acoste a rebre informació.

A la vesprada, de 17.30 a 19 hores, la cita serà en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado on tindrà lloc una classe magistral de cuina saludable a càrrec del xef Miguel Zurriaga, del Restaurant Zurriaga, de Godella. Una activitat oberta a tota la ciutadania i a la qual també conviden a participar des de l’associació.

Ambdues activitats compten també amb la col·laboració del citat restaurant, del Mercat Municipal l’Almara, qui ha donat matèria prima per a la celebració de la MasterClass i de la Farmàcia Gómez-Taylor.