L’Associació de Diabètics de Burjassot (ADB) organitza una jornada per a l’autocura del peu diabètic

20 març 2018|Burjassot

Des de 26/03/2018 fins a 26/03/2018

Cartel Farmacia Jornada pie 26-03-2018

La cita serà dilluns que ve 26 de març a les 18 hores en el Centre Social Isaac Peral. Aquest és l’espai escollit per l’Associació de Diabètics de Burjassot (ADB) per a desenvolupar una jornada per a l’autocura del peu diabètic. Una jornada que s’estendrà fins a les 20 hores i a la qual animen a participar a totes les persones que així ho desitgen.

La jornada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Sanitat, dirigida per Mª Carmen Hortelano, està pensada per a persones amb diabetis ja que, aquests malalts, amb el temps i a causa dels seus alts índexs de sucre, poden patir danys en els nervis o els vasos sanguinis i el dany als nervis que produeix la diabetis pot fer que perden la sensibilitat en els peus.

Lesions com aquestes en el peu poden causar seriosos problemes als afectats. Per aquest motiu, des de l’ADB, comptant amb la col·laboració d’experts en la matèria, desitgen que aquesta jornada siga instructiva i útil per als afectats que estan patint certs símptomes i així  sàpien com actuar.