L’Associació de Diabètics de Burjassot anima la ciutadania a apuntar-se a un curs sobre el maneig de la diabetis

2 març 2022|Burjassot

Xarxa Pacients

L’Associació de Diabètics de Burjassot anima la ciutadania a participar en una nova acció de conscienciació sobre aquesta malaltia. En aquest cas, l’entitat burjassotera vol donar a conéixer a la població el curs que es va desenvolupar sobre el maneig de la diabetis per part de Xarxa Pacients, un projecte de tallers formatius gratuïts orientats a l’apoderament i autocura dels pacients crònics, així com dels seus cuidadors i familiars impulsat pel Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (MICOF) en col·laboració amb l’Escola de Pacients de l’Escola Andalusa de Salut Pública.

El curs és gratuït i es realitzarà de manera telemàtica. Les persones interessades poden inscriure’s, fins al 9 de març, en aquest ENLLAÇ. En el formulari, han d’indicar que pertanyen a l’entitat burjassotera i, una vegada realitzada la inscripció, posar-se en contacte amb la mateixa a través del 607275142.

La iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Isabel Mª Mora.