L’Associació de Dones Gitanes de Llevant “Amanecer” s’ha presentat al poble de Burjassot

5 octubre 2018|Burjassot

Amanecer

Ha sigut un any intens en el qual les components de l’Associació de Dones Gitanes de Llevant “Amanecer”, comandades per la seua presidenta Emilia Escudero, han treball dur perquè l’entitat fóra una realitat. I ara ja ho és.

La Casa de Cultura de Burjassot ha acollit la presentació oficial de l’associació en un acte en el qual es va comptar amb la participació i intervenció de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Lluna Àrias, la Directora General de l’Institut Valencià de la Dona, María Such, José del Amo Pastor, Director General de l’Agència Valenciana d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, regidora Delegada d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València, Rosalía Vázquez, Presidenta de l’Associació Alborea de Madrid i de la mateixa Emilia Escudero, presidenta de l’associació “Amanecer”.

Totes van destacar la importància de l’apoderament de la dona gitana i la necessitat de la formació des de la seua infància. A més, van donar l’enhorabona als seus components pel treball realitzat i els van animar a seguir en la mateixa línia.