L’Associació de Veïns Nucli Antic presenta el número 20 de la seua revista dedicada enguany al moviment veïnal

6 maig 2019|Burjassot

AV Nucli Antic
Nucli Antic
Nucli Antic

El Saló d’actes de la Casa de Cultura ha acollit la presentació del nou número de la revista que, anualment, elabora l’Associació del Nucli Antic i l’Almara. Inma Ibáñez, presidenta de l’entitat, va ser la conductora de l’acte i, després d’una breu presentació, va donar pas a l’obra de teatre “Som associació”, interpretada pel grup Nucli Antic Teatre.

Després de la genial interpretació de tots els actors i actrius, mostrant la importància de les associacions de veïns en cadascuna de les escenes que van interpretar, i després d’un gran aplaudiment per part del públic assistent, que va omplir el Saló d’Actes, la presidenta de l’AV Nucli Antic i l’Almara donava la paraula a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que va agrair el gran treball que ha realitzat l’entitat per a llançar el nou número de la seua revista i la importància de la mateixa per al moviment veïnal.

També va dirigir unes paraules al públic assistent Arsenio Moraga, president de la Federació d’Associacions de Veïns de Burjassot qui, a més de felicitar el Nucli Antic pel nou número de la revista i de destacar la importància del treball de les associacions de veïns del municipi, va voler recordar la figura de Reme Blazquez, persona reivindicativa i lluitadora incansable per a aconseguir les millores que es mereixen totes i tots els burjassoters.

Després d’aquestes dues intervencions, Inma va entregar un exemplar de la revista, patrocinada per l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, a totes les persones i entitats que han participat en la seua elaboració. A continuació, tots els presents van gaudir d’una orxata i es van poder portar també un exemplar de la revista.