L’associació Empresaris de Burjassot viu unes setmanes d’intensa activitat

28 març 2018|Burjassot

Empresaris de Burjassot- reparto de bolsas comercio marzo 2018

Presidida per Pedro Soriano, l’associació burjassotera Empresaris de Burjassot, està vivint unes setmanes d’intensa activitat en les quals s’han multiplicat les seues reunions de treball i han repartit milers de borses als comerços associats del municipi amb l’objectiu de recolzar el seu dia a dia.

Així, comptant amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i CECOVAL (Confederació Valenciana de Comerços i Serveis), l’associació empresarial ha començat a distribuir, de forma totalment gratuïta, milers de borses en forma de packs exclusius entre tots els seus associats. Borses que s’emmarquen dins de la campanya #laciudadesnuestra i que té com a objectiu reivindicar la importància del comerç local entre tota la ciutadania.

Els packs, amb borses de regal, són totalment gratuïts per als associats d’Empresaris de Burjassot, i podran ser sol·licitats fins a fi d’existències, a través dels telèfons 655 083 172 i 616 832 711 i del correu electrònic info@empresarisburjassot.es.

A aquesta campanya s’ha unit la reunió que l’entitat ha mantingut amb la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, en la qual van abordar els problemes dels comerços i empreses de Burjassot i la representació de l’entitat, en nom de la ciutat de Burjassot, en la nova confederació del comerç valencià, CONFECOMERÇ CV.

Com s’ha assenyalat, intenses setmanes de treball amb un objectiu clar, ajudar en tot el que estiga en la seua mà al comerç de Burjassot.