L’Associació Lloc de Vida-Buscant Alternatives de Burjassot comença el curs amb energia

11 octubre 2021|Burjassot

Lloc de vida octubre 2021

Amb il·lusió, moltes ganes i amb energia. Així és com l’Associació Lloc de Vida- Buscant Alternatives de Burjassot ha iniciat el seu nou curs. Totes les vesprades, després de la jornada escolar, la seua seu en el carrer Professor Tierno Galván, 16, acull a un nombrós grup de xiquets i de xiquetes que realitzen diferents activitats.

Aquest curs volem que els xiquets, les xiquetes, els adolescents superen els obstacles i les dificultats que els sorgisquen, aprenent la importància de l’esforç i de la constància, perquè tot treball té la seua recompensa”, tal com han assenyalat fonts de l’entitat burjassotera que també han destacat el lema d’enguany que ésconfiar en ells mateixos i que poden aconseguir tot allò que es proposen perquè això els ajudarà a avançar cap al descobriment i el desenvolupament de les seues capacitats. Quan comprenguen que són capaços i s’enorgullisquen dels seus assoliments, la seua confiança serà més forta”.

La intervenció de l’entitat estarà lligada, al llarg del curs, a les activitats de reforç educatiu, oci i temps lliure subvencionades pel Programa CaixaProinfancia “i, per descomptat, al treball al costat de la família, els centres educatius de Benimámet-Burjassot i les educadores i els educadors de Lloc de Vida ja que si els donem suport en la seua educació, estarem donant suport als seus somnis”.