L’Associació Lloc de vida-Buscant Alternatives llança la seua programació anual de cursos

25 setembre 2018|Burjassot

Lloc de vida

Composta per un grup de persones voluntàries preocupades per l’educació, els valors d’integració intercultural, la justica social i l’atenció a la diversitat, l’Associació Lloc de vida- Buscant Alternatives de Burjassot ha llançat en aquests dies la seua programació anual de cursos.

Castellà en diferent nivells, formació d’adults, informàtica bàsica, habilitats socials, manipulació d’aliments, formació de cuidadors no professionals, valencià…aquests són només alguns dels cursos que ofereix l’entitat burjassotera i que s’impartiran al carrer Espartero, 50 o bé al carrer Benimodo, 11 en Benimàmet, en diferents horaris i dies de la setmana.

Les inscripcions, tal com han assenyalat des de l’entitat, es realitzaran en el local de Lloc de Vida, al carrer Espartero, 50, els dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9.15 a 12 h o en la web www.buscantalternatives.org en la secció Cursos i Tallers i emplenant el format corresponent. En el cas del curs de castellà, les inscripcions cal realitzar-les al carrer Benimodo, 11 de Benimàmet, dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 12 hores. En la mateixa web es poden consultar els diferents horaris, els dies de la setmana i el centre en el que s’imparteixen cadascun dels cursos.

L’Associació Lloc de Vida- Buscant Alternatives comprén una gran quantitat d’activitats gràcies als seus voluntaris i voluntàries, sempre pensant en les persones que més ho necessiten i, entre elles, realitza una gran labor social de foment de les habilitats socials i laborals, sobretot amb dones immigrants.