L’Associació Lloc de Vida de Burjassot posa en marxa el seu Programa Dona

4 febrer 2022|Burjassot

Cartel Lloc de vida Programa Mujer

L’Associació Lloc de Vida de Burjassot ha llançat el seu Programa Dona, orientat a l’enfortiment de les competències personals i laborals de les dones migrants que acull. A través d’un diagnòstic inicial de necessitats i d’itineraris individualitzats, “les participants en el programa poden treballar en la potenciació de les seues capacitats amb la finalitat d’aconseguir una adequada i digna inserció sociolaboral al nostre país”, han assenyalat fonts de l’entitat burjassotera.

Per a la seua execució, “s’ha reunit un grup de professionals amb àmplia experiència en intervenció social i es compta amb la col·laboració directa d’un grup d’entitats públiques i privades que gestionen projectes d’acció social. El seu finançament és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Burjassot, la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Càritas Diocesana de València i Província Vedruna Europa”, segons les mateixes fonts.

Les activitats del programa s’han iniciat al febrer, després de finalitzar el procés de selecció i inscripció d’un primer grup de dones acollides per l’associació o derivades des d’entitats col·laboradores, “que han mostrat el seu interés i que veuen en la seua participació una oportunitat per a reconduir els seus projectes vitals al nostre país”.