“La Bella i el circ màgic”, en valencià, i “A este lado del mundo”, amb la visita de David Trueba a Burjassot, tanquen la cartellera de novembre al cinema Tívoli

22 novembre 2021|Burjassot

Des de 26/11/2021 fins a 28/11/2021

LA BELLA I EL CIRC MÀGIC
A este lado del mundo ok

La cartellera del cinema Tívoli de Burjassot acomiada el mes de novembre, amb dues noves pel·lícules que arriben a la pantalla gran local amb ganes d’omplir el pati de butaques d’espectadors. El programa de l’últim cap de setmana de novembre el conformen la pel·lícula d’animació infantil “La Bella i el circ màgic”, en valencià, i “A esta lado del mundo”, l’última pel·lícula escrita i dirigida per David Trueba, la projecció de la qual del diumenge comptarà, amb la presència del director a la sala per a fer la presentació.

“La Bella i el circ màgic” es projectarà al cinema Tívoli el divendres 26 a les 19:30h i el diumenge 28 de novembre, a les 16:30h. En versió en valencià, aquesta pel·lícula per a gaudir en família presenta a Bella i Henry. Junts han decidit muntar un espectacle de circ en la seua xicoteta ciutat, on Bella, amb l’ajuda d’Henry sorprendrà a tots amb els seus números de màgia. Però llavors arriba Johnny, un xiquet nou en el veïnat, amb joguets cars i una bicicleta espectacular, coses que enlluernaran per complet a Henry i circumstàncies que faran que la llarga amistat entre Bella i Henry quede qüestionada. Seran capaços de salvar-la? La resposta està en tot una seqüència d’obstacles i aventures que els protagonistes viuran amb el principal objectiu de salvar el més valuós que tots dos tenen: la seua amistat.

La proposta per al públic adult arriba amb la nova pel·lícula de l’escriptor i director David Trueba, “A aquest costat del món”, que es projectarà al cinema Tívoli el divendres 26, a les 22.30 h i el diumenge 28 de novembre, a les 19.00 h. El film, una combinació de comèdia i drama, presenta a Alberto (Vito Sanz), un jove enginyer que és acomiadat de la seua empresa en el moment en què planeja comprar-se una casa amb la seua núvia i ser pares. Quan rep un encàrrec del seu antic cap per a una tasca fora de l’empresa no pot negar-se a acceptar-lo. El treball implica viatjar fins a la ciutat de Melilla. Allí coneixerà a Nagore (Anna Alarcón), encarregada de guiar-ho per un espai desconegut per a ell fins a aqueix moment. I llavors Alberto es toparà de cara amb la complexitat d’un dels grans assumptes que sacsegen el món: la immigració.

L’atractiu extra de “A este lado del mundo” està en el fet que el seu passe del diumenge comptarà amb la presència del seu director i guionista, David Trueba, qui abans de la projecció realitzarà una presentació de la cita i un breu col·loqui amb el públic. La trobada amb Trueba començarà a les 19, mentre que a les 19:30h, començarà la passada de la pel·lícula.

Les persones que vulguen gaudir de les pel·lícules a Burjassot poden fer-ho per un preu únic d’entrada de 4 euros. Les entrades es poden adquirir telemàticament en www.cinetivoli.es o en la taquilla de la sala (carrer Josep Carsí, 50) des de 45 minuts abans de l’inici de les projeccions, aproximadament. El protocol COVID-19 actual al cinema Tívoli obliga a l’ús de la màscara, a excepció de quan s’estiga consumint menjar o beguda.