La Biblioteca d’Adults obri les seues portes a l’exposició “Encaixant els ODS”

3 febrer 2022|Burjassot

Des de 01/02/2022 fins a 24/02/2022

Exposición Biblioteca de Adultos Febrero 2022

Fins al pròxim 24 de febrer, es pot visitar l’exposició “Encaixant els ODS”, una exposició que arriba al Burjassot de la mà de la Fundació Musol. La mostra s’ha instal·lat en la Biblioteca d’Adults (segona planta, Casa de Cultura). 

Amb aquesta activitat, les Biblioteques Municipals mostren el seu suport i col·laboració amb el projecte “Biblioteques Sostenibles: introducció de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible en els serveis bibliotecaris municipals de la Comunitat Valenciana. Fase 3: capitalització i innovació”, de la Fundació Musol.

L’exposició mostra els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que conté l’Agenda 2030 i que posa de manifest la importància que té la societat i les organitzacions que la conformen per a desenvolupar canvis socials que contribuïsquen a causes com el repte demogràfic, l’erradicació de la pobresa o la protecció del medi ambient, mitjançant estratègies adaptades a les necessitats de cada territori.

En 2015, l’ONU va aprovar l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible, una oportunitat perquè els països i les seues societats emprenguen un nou camí amb el qual millorar la vida de tots, sense deixar a ningú arrere. L’Agenda 2030 compta amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, que inclouen des de l’eliminació de la pobresa fins la lluita contra el canvi climàtic, l’educació, la igualtat, la defensa del medi ambient o el disseny sostenible de les ciutats, entre altres,