La Biblioteca d’Adults compta amb primeres edicions de diferents obres de Blasco Ibáñez, donades per Olegario Torres Salvachúa

22 juliol 2022|Burjassot

Donación VBI

Ben coneguda és la vinculació de Vicente Blasco Ibáñez amb Burjassot. El genial creador passava llargues temporades en el municipi i són moltes les veïnes i els veïns del poble que passen dia a dia per la Biblioteca d’Adults per a conéixer la seua creació literària.

Des de fa uns dies, i gràcies a la donació del veí de Burjassot Olegario Torres Salvachúa, en una de les vitrines de la Biblioteca d’Adults es pot contemplar una col·lecció de primeres edicions de diferents obres de Blasco. La Biblioteca ha rebut els exemplars de mans del propi Olegario que li’ls ha entregats al regidor de Cultura i Joventut, Javier Naharros, el qual ha agraït enormement la donació, donat el seu gran valor històric i cultural.

Les obres no són de consulta sinó que estan exposades en una de les vitrines de la Biblioteca. En el cas de voler llegir alguna d’elles, la Biblioteca compta amb edicions més actuals que estan a la disposició dels seus usuaris i les usuàries.