La Biblioteca d’Adults dedica la seua sessió del Club de Lectura d’octubre a l’obra La delicadeza, de David Foenkinos

29 octubre 2020|Burjassot

La delicadeza

Les Biblioteques Municipals de Burjassot continuen amb la seua labor de foment de la lectura en el municipi i, aquest divendres 30 d’octubre a les 18.30 hores, han programat una nova sessió del Club de Lectura, virtual com en els últims mesos a causa de la Covid-19, que dedicaran al llibre La delicadeza, del francés David Foenkinos.

Així, en la sessió d’aquest mes, comentaran, debatran i coneixeran amb major profunditat la citada novel·la; una obra dedicada a l’esperança i a la imaginació, la novel·la del París fascinant en el qual el dolor i la vulgaritat es transformen en poesia. Foenkinos presenta en les pàgines de la novel·la un colp de realitat, en el qual mostra com la vida pot arrabassar-nos el que més volem i a vegades fer-nos patir però també, ensenya com ens dona moments únics que fan que aquesta valga la pena.

Coneguda com la novel·la dels deu premis (entre els quals destaquen el Premi dels lectors de Télégramme i el Premi 7ème Art), La delicadeza és l’única novel·la finalista dels grans premis literaris francesos (Goncourt, Renaudot, Médicis, Dona, Interallié…)

David Foenkinos és un escriptor i músic francés reconegut internacionalment per la seua producció literària. Va publicar el seu primer llibre l’any 2002 i la seua carrera literària va enlairar en 2004, any en què va publicar El potencial erótico de mi mujer obtenint el prestigiós premi Roger-Nimier. Els seus dos grans èxits en vendes han sigut La delicadeza i Charlotte.

La sessió del Club de Lectura finalitzarà rendint un xicotet homenatge al novel·lista Miguel Delibes amb la lectura d’alguns dels seus paràgrafs i frases cèlebres ja que, recentment, s’ha complit un segle del seu naixement.