La Biblioteca d’Adults continuarà donant servei a la ciutadania durant l’agost

27 juliol 2021|Burjassot

Balance Bibliotecas

La Biblioteca d’Adults de Burjassot continuarà, durant el mes d’agost, amb les seues portes obertes perquè la ciutadania de Burjassot continue realitzant els seus préstecs i devolucions.

Tal com ha succeït en aquest mes de juliol que acaba, l’horari serà de 08.00 a 14.00 hores. Per part seua, i després de donar servei també durant tot el mes de juliol, la Biblioteca Infantil sí que tancarà les seues portes a l’agost per a preparar la sala de cara al nou curs al setembre. Serà aleshores quan tots dos serveis recuperaran els seus horaris habituals: de 8.15 a 20.45 hores en el cas de la Biblioteca d’Adults i de 17.00 a 20.00 hores la Biblioteca Infantil.

D’altra banda, al llarg de les últimes setmanes, s’han adquirit nous fons bibliogràfics per a la Biblioteca Infantil. Es tracta de llibres de lectura fàcil o sobre diversitat familiar i de gènere als quals s’uneixen els relacionats amb diversitat funcional, perquè els més menuts vegen amb naturalitat que existeixen persones amb capacitats especials. Així mateix, també s’han adquirit llibres de motivació i per a ajudar als lectors amb alguna mena de dificultat d’aprenentatge i relacionats amb la sexualitat, que responen preguntes que es fan els xiquets i les xiquetes utilitzant un llenguatge clar i adequat per a ells.

Tant la Biblioteca d’Adults com la Biblioteca Infantil compleixen de manera escrupolosa les mesures sanitàries marcades a causa de la Covid. Per a garantir les mesures de distanciament, higiene i prevenció, d’acord amb la normativa actual, l’aforament de la Biblioteca d’Adults està al 75% i, en el cas de la Biblioteca Infantil, al 50% a la sala de la Biblioteca Infantil, a més, es realitza neteja continuada i ventilació de tots dos espais. L’ús de la màscara és obligatori per a poder romandre en aquests.

Els materials de les Biblioteques retornats passen un procés de quarantena durant un període de tres dies.