“La biblioteca de los libros rechazados”, protagonista de la nova sessió del Club de Lectura

19 febrer 2018|Burjassot

Des de 23/02/2018 fins a 23/02/2018

la biblioteca de los libros rechazados

Tenint com a punt de trobada la Casa de Cultura de Burjassot, divendres que ve 23 de febrer les components del Club de Lectura de la Biblioteca d’adults es reuniran per a una nova sessió. En aquesta ocasió, a partir de les 19 hores, el llibre que centrarà els seus comentaris i opinions serà “La biblioteca de los libros rechazados”, de l’escriptor francés David Foenkinos.

Foenkinos torna al panorama narratiu amb un thriller romàntic sobre l’enigma d’un manuscrit rebutjat. Torna a desafiar-se a si mateix i als lectors amb una trepidant novel·la de misteri, en la qual no falten el romanticisme i l’humor, que demostra que un sol llibre pot canviar la vida dels lectors.

“La biblioteca de los libros rechazados” situa al lector en Crozon (Bretanya), on un bibliotecari decideix albergar tots els manuscrits que han sigut rebutjats pels editors. Estant de vacances en la localitat bretona, una jove editora i el seu marit escriptor visiten la biblioteca dels llibres rebutjats i troben en ella una obra mestra: “Las últimas horas de una historia de amor”, novel·la escrita per un tal Henri Pick, mort dos anys abans.

Pick regentava, al costat de la seua vídua Madeleine, una pizzeria, i segons ella mai va llegir un sol llibre i molt menys va escriure res que no fóra la llista de la compra. Tenia l’autor una vida secreta?. Aqueixa serà una de les preguntes que hauran de respondre les participants en el Club de Lectura.